October 7, 2009

Farah Isanovic

12 comments:

  1. Farah je rodjena 1 oktobra 2009 godine u 04:05, teska 3,090gr i duga 19in

    ReplyDelete
  2. Jesenko,
    Neka je sretno babuka!!!!
    pozdrav mami i poljubac za Farah!

    ReplyDelete
  3. Jesenko, cestitam rodjenje kcerke. Prekrasna je masala, i jako mi se svidja ime. Bice lako za izgovoriti na engleskom. Znas da je i Tijanin rodjendan prvog oktobra? Nadam se da cemo vidjeti Farah na proslavi mature.

    ReplyDelete
  4. Aida
    Hvala najljepsa na cestitkama, da ti pravo kazem nismo se puno opterecavali kako ce se ime izgovarati na engleskom, ali to ime nam se svidja jako dugo, nisam znao da je Tijana oktobarsko dijete hahahhahah,a ako bog da svakako da cemo se vidjeti na proslavi mature ako Farah bude raspolozena da ide sa babom hahahhahahah.

    Ms tebi i tvojoj porodici

    ReplyDelete
  5. Neki od nas ce Jesenko jos malo i sliku unucica staviti pored tvoje Farah, samo da budemo posteni, mi tako stari i izgledamo, za razliku od tebe mladog oca.

    ReplyDelete
  6. hvala najljepsa na komplimentu ali ja nedam svoje generacije hahahahahah

    ReplyDelete
  7. Čestitam babuka, i ovako napismeno,
    Farah je lijepa na mamu i sretna na babu.
    Želim vam Puno zdravlja, sreće i mirno presanjanih noći.

    ReplyDelete
  8. Ma bas su sva oktobarska djeca preslatka ! I nema ljepseg znaka od vage ! Iz licnog iskustva tvrdim / 13.oktobar!/ -)))

    Cestitam rodjenje ove ljepotice! Vrijedilo je toliko cekati.

    Mirela

    ReplyDelete
  9. A, dragi Jasenko, mislis li ti da staris?? Kakve bebe, prosto izgledas bezobrazno mlad pored nas sto nam tinejdzeri ispijaju mozak svaki dan... Bicu sretna da se sretnemo u SA, samo nemoj molim te da sjednes pored mene, bice ocigledno ko stari a ko se podmladjuje! CESTITKE!

    ReplyDelete
  10. Jesenko,
    Sretno ! Nisam dugo bio na ovom blogu pa sa zakasnjenjem vidim dobre i lijepe vijesti !

    ReplyDelete
  11. Svima Vam se od srca zahvaljujem na lijepim cestitkama, koje citam po neznam koji put i svaki put mi izmame osmjeh na licu. Farah mashala super napreduje raste, jede, spava i sve ostale fizioloske potrebe su bez primjedbe. Ako me pitate kako se snalazim sa djetetom dok je Anisa na poslu, postao sam majstor za mijenjanje pelena a uspavam dijete dok kazes piksla hahahhaha.
    Svima puno pozdrava

    ReplyDelete
  12. draga Farah,sa malim zakasnjenjem sretan rodjendan i amin ilahi jarabbi, sretno u skoli, da ti se ispune želje,ti usrećujes svoje roditelje, voli te nana iz SARAJEVA

    ReplyDelete