April 11, 2008




Dragi prijatelji! Sinoc je bilo fantasticno. Ako mislite da niste tracani, varate se. Svak je morao doci na tapet. Atmosferu je upotpunila muzika i pjesme iz naseg vremena. Biljana je sve zabiljezila kamerom, a i evo nekoliko fotografija koje mogu docarati atmosferu.

Pozdrav svima!

Sejo Koso

11 comments:

  1. Hej raja! Bas je lijepo vidjeti vas sve tako zajedno na jednom mjestu. Izgleda da je bio pravi dernek, i muzika je tu. Nevjerovatno kako u svim likovima jos uvijek vidim samo one mlade djevojke i mladice s kojima sam provela toliko lijepih dana. Drago mi je da znam da ne bih mogla proci na ulici pored vas, a da vas ne prepoznam. Mislim da bi mi jedini problem bio Koso (to se vec desilo zimus u Sarajevu) i mozda Zoka (opet pitanje frizure, ja postala ko Sejo - komentarisem frizure).

    ReplyDelete
  2. Svaka cast narode !
    Potpisujem ovo sto je Aida napisala. Ako nam se malo stucalo, valjda smo zasluzili da nas spomenete.
    Vas Terza

    Sejo...svaka cast tebi posebno za ovako uspjesno izvjestavanje, sto tekst, sto fotografija...

    ReplyDelete
  3. Dok gledam ove lijepe slike, sav sam se preselio preko Okeana i zamišljam atmosferu Crvenog Karanfila uz tamburicu usitno... Vratio sam se na svaku sliku pet puta, pa uvećavam, zagledam... ženske nas uzumaju lopatom, muškadijo, mada nije ni nama mane (Ivo opasno vadi prosjek).
    Pridružujem se čestitkama naših predstavnika iz slobodarske Kanade. Kličemo 20 točk.

    ReplyDelete
  4. Raja svaka cast, ja nemam rijeci i drago mi je da vas vidim sve nasmijane i vesele, sve cestitke ljepsem polu. a sto se tice tracanja za dobrim konjem se prasina dize.
    pozdrav svima

    ReplyDelete
  5. Jesenko, izgleda da si malo pobrkao, tebe jesmo tracali ali kao ssipca, a Ivo je konj i za njim se prasina dize, ( drugarice nastavnice konj u razredu)

    ReplyDelete
  6. Ako ako Koso i ako si daljeko preko voda ja cu da te njadjem a kad te uhvatim oh ljelje ljelje kuku je na tebe

    ReplyDelete
  7. Koso pomenuo si davno da je Hasan Curevac dobro bolestan, i ja sam te zamolio ako mozes da nekako iskopas sta mu je i kako mu se moze pomoci, ti jedini u penziji i besposlen pa bas nikakve koristi od tebe samo da ti je derneke po stare dane organizirati hahaha
    Molim te ako imas neku informaciju posalji mi na jesenko.isanovic@gmail.com
    maksuz selam ratni druze

    ReplyDelete
  8. kad ste nas tako lijepo nahvalili mi opet nastavili da dernecimo, ovog puta smo i Tirovicku ulovili. I pricali mi , tracali po malo i prodje vrijeme pa nam razrednica u neka doba rece : Dijeco hajdemo kuci vidite li koliko je sti. Koso ce valjda postaviti slike, raja pozdrav, najavite kad ko svraca ovamo a mi ce mo organizovati derneke Pozurite moj sin raste jos malo pa ce on mene slat van kuce da svoju raju okuplja ,
    pozdrav,
    vas zdero

    ReplyDelete
  9. Zar bi ti Jesenko digao ruku na penzionera, invalida, sram te bilo. Aki imas viska snage dodji da mi bascu prekopas. hasan je bolji, poceo je raditi, to mi je Mesa rekao. Zvali smo ga na druzenje i bio je obecao da ce doci al se nije pojavio. Mislim da je sada dobar.

    ReplyDelete
  10. Dje bi ja ratnog druga
    hvala na informacijama za Hasana
    a sto se tice basce trebas poceti na vrijeme i sve ce se stici
    kako kazu penzionerski dani su nekad dugi hahahah

    ReplyDelete
  11. Puno toplih pozdrava veseloj grupi koja nas je sve podsjetila na neke sretnije aprile.
    Brankica

    ReplyDelete